BUBBLIG KREATIVITET- BLOMSTER&FOTOGRAFERING 13.6

1 890 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Längtar du efter att få lära dig något nytt samtidigt som du kan njuta av underbar miljö och lyxig lunch i härligt sällskap?

Mieli Creatives bestående av Petra och Johanna erbjuder en kreativ workshop för alla sinnen!

 

Ta med dig din bästa vän eller varför inte hela kompis gänget och kom på en bubblig kreativ kurs där du lär dig binda dröm buketten för den perfekta dukningen i höstens underbara färger med vackra snittblommor och växter från naturen. Vi har den underbara floristen Elin från Festfint (@festfint) hos oss i växthuset som delar med sig av sina kunskaper i blomsterbinding och blommor. 

Efter en djupdykning i blomsterhavet  dyker vi in i fotograferingens underbara värld. Fotograf Johanna Furuhjelm lär dig grunderna i fotografering, ljussättning och styling och vi funderar på hur man genom bilder kan berätta en historia. 

Det krävs inga förhandskunskaper för varken blombindningen eller fotograferingen. Det går lika bra att använda system kamera som kameran i mobilen.  Inspireras av den vackra omgivningen och låt ditt skapande flöda fritt tillsammans med likasinnade.

Under dagen njuter vi av våra buketter, omgivningen, sällskapet och en härlig lunch med det lilla extra där såklart bubbel ingår. 

Till lunchen använder oss av de bästa råvarorna för att du skall få en fin smakupplevelse. Workshopen blir personlig och stämningsfull då vi bara är 12 deltagare.

Vi välkomnar alla vuxna som är inspirerade och nyfikna, med eller utan tidigare erfarenhet.

Pris: 1890 kr 

När: 25.4.2020 kl 10-15

Plats: Växthuset vid Överjärva gård, Solna 

I priset ingår: Undervisning och handledning samt material till buketter, lunch med det lilla extra,  1 glas bubbel.


OBS! Anmälningen är bindande- om du får förhinder går det bra att du ger din plats till en kompis.

Skulle det vara mindre än 6 deltagare förbehåller vi oss rätten att ställa in workshopen med återbetalning.

Anmälning sker här eller via MieliCreatives


Vem är Mieli Creatives?

Petra Lund – keramiker och människokännare som älskar lera, formgivning och vackra interiörer.

Johanna Furuhjelm- fotograf som har jobbat med allt från produkt-, mat-, yoga- och porträtt fotografering. Älskar hantverk, mat och vackra ting.