PROVA-PÅ-DREJNING / PRIVATLEKTION

950 kr


Prova på att dreja- En perfekt gåva till sig själv eller till någon man tycker om!


Här ges du en möjlighet att prova på att dreja en timme med privat handledning i min mysiga verkstad i Sollentuna.

Vi går igenom varje steg i drejningen och du får prova på flera olika grepp så du hittar det som passar dig bäst. Vi skapar i en trygg miljö efter dina behov. Jag hjälper dig med centrering och att lyfta av och du lär dig att dreja en liten skål, mugg eller tallrik.

Skulle du hellre pröva på att kavla och handbygga i lera går det bra att välja det alternativet.

Vi jobbar med stengodslera och du får välja vilken glasyr du vill ha på det du skapat. Jag gör efterarbetet med att bränna och glaserar dina alster som sedan  är färdiga för avhämtning efter cirka 3 veckor.

I priset ingår allt material och bränning av alster. De färdigt glaserade alstren kan hämtas från min verkstad ca. 4 veckor efter tillfället. 

Skulle du vilja förlänga lektionen ytterligare kostar det 900 kr per påbörjad timme, då ingår material och bränning. 


OBS! Privatlektioner genomförs under vardagar på dag-, eftermiddag- eller tidig kvällstid mellan klockan 10-18!


Prova på att dreja- En perfekt gåva till sig själv eller till någon man tycker om som är i kraft ett år från köptillfället! 


Om du köper det som gåva till någon skriv då i kommentarsfältet vem gåvan är till. Vill du ha ett digitalt presentkort så skriv också det i kommentarsfältet så skickar jag en pdf bilaga!


Tag kontakt så kommer vi överens om tidpunkt! Välkommen!

Min studio ligger i det vackra slottsområdet kring Edsberg slott i anslutning till Logen Edsvik. Man tar sig lätt till min studio med pendeltåget till Sollentuna station (promenad 1,8 km) -alternativt buss 527&627 från Sollentuna Centrum till hållplats Edsvik eller buss. Från hållplatsen går man 750m genom den vackra Edsbergsparken.

Adress: Landsnoravägen 42, Sollentuna

Kommer man med bil finns parkering. Följ skyltning Edsvik.