DREJA TILLSAMMANS- WORKSHOP FÖR TVÅ

2 950 kr


DREJA TILLSAMMANS- EN PERFEKT AKTIVITET OCH UPPLEVELSE ATT GÖRA TILLSAMMANS MED NÅGON MAN GILLAR!


Här ges ni en möjlighet att tillsammans under två timmar prova på att dreja med privat handledning i min mysiga verkstad i Sollentuna.

Vill ni vara fler än 2 personer hör av er så fixar vi det!

Vi går igenom varje steg i drejningen och ni får prova på flera olika grepp så att ni hittar det som passar er bäst. Vi skapar i en trygg miljö efter era behov.

Jag hjälper med centrering och att lyfta av och ni lär er att dreja en liten skål eller mugg. Ni kommer hinna dreja 1-3 alster per man.


I priset ingår stengodslera, handledning, bränning och glasering. Ni får välja vilken glasyr ni vill ha på det ni skapat. Jag gör efterarbetet och alstren är färdiga för avhämtning från min verkstad efter cirka 4 veckor.

Övrig info:

Kaffe, te ingår

Ta på dig oömma kläder & skor! Förkläden finns till alla deltagare.


Anmälan är bindande- om du får förhinder kan du ge din plats åt en kompis eller höra av dig till mig ifall någon kanske står på kö till kursen. 


Hittar du inget datum som passar dig eller är tiderna fullbokade- ställ dig i kö genom att maila [email protected] 


Hitta hit:

Min studio ligger i det vackra slottsområdet kring Edsberg slott i anslutning till Logen Edsvik. Man tar sig lätt till min studio med pendeltåget till Sollentuna station (promenad 1,8 km) -alternativt buss 527&627 från Sollentuna Centrum till hållplats Edsvik eller buss. Från hållplatsen går man 750m genom den vackra Edsbergsparken.


Plats

PetraLundsLera

Logen Edsvik

Landsnoravägen 42, SollentunaTag kontakt så kommer vi överens om tidpunkt!  
Välkommen!