DREJA TILLSAMMANS MED VÄNNERNA/ FÖRETAGSEVENT

4 050 kr


Välkommen att prova på att dreja tillsammans med kompisgänget  eller kollegerna  under två timmar i min mysiga verkstad i hjärtat av Sollentuna! 

Du behöver ingen tidigare erfarenhet!

Passar perfekt för 4-8 personer som vill göra något kul tillsammans! Vi kan även ta emot fler och anpassa upplägget med både drejning och kavling i roterande system.

Vi kör oftast på vardag kvällar- om ni är  6 personer eller fler kan vi försöka hitta en ledig helg.

Ni bokar en plats för hela gruppen för ett privat tillfälle och tar kontakt för att komma överens om lämpligt datum. Pris varierar beroende på antal deltagare! Ifall ni vill ha en längre workshop än två timmar går det också att diskutera! 

Jag går igenom tekniken och så får alla turvis bänka sig vid mina sex drejskivor och prova på att dreja. Ni får även lära er tekniker för att skapa i lera utan drejskiva. Under tillfället hinner du tillverka 2-3 alster i lera. T.ex. en mugg eller skål.

I priset ingår 1,5kg lera och det finns möjlighet att köpa mer under kursens gång (125kr/kg) , handledning, bränning och glasering av alster.

Vi skapar i en trygg miljö efter era behov. Vi jobbar med stengodslera och ni får välja vilken glasyr ni vill ha på det ni skapat. Jag gör efterarbetet med att bränna och glasera alstren som sedan är färdiga för avhämtning efter cirka 4 veckor.


Det här lär du dig:

  • Grunderna i drejning
  • Skapa i lera
  • Materialkunskap


Övrig info

Kaffe, te ingår

Ta på dig oömma kläder & skor! Förkläden finns till alla deltagare.

Minimi deltagarantal är 4 personer. Skulle det bli färre deltagare ställs kursen in med återbetalning eller så kommer vi överens om en annan typ av workshop (t.ex. Dreja tillsammans-- workshop för två)

Anmälan är bindande!

Dreja med vännerna- en härlig aktivitet med kompisgänget eller arbetsgruppen!


Hitta hit:

Min studio ligger i Ladan i det vackra slottsområdet kring Edsberg slott i anslutning Sigtuna Stearinljusfabrik.  Man tar sig lätt till min studio med pendeltåget till Sollentuna station (promenad 1,8 km) -alternativt buss 527&627 från Sollentuna Centrum till hållplats Edsvik eller buss. Från hållplatsen går man 750m genom den vackra Edsbergsparken.

Kommer man med bil finns gratis parkering 4 timmar med P-skiva. Följ skyltning Edsvik. 


Plats

PetraLundsLera

Ladan- Sigtuna Stearinljusfabrik

Landsnoravägen 42, Sollentuna