VÄNDAG I VÄXTHUSET- KERAMIKKURS 14.2.2021

1 890 kr
1

Är du en skapare i själen men har inte fått ge uttryck för det ännu

Mieli Creatives bestående av Petra och Johanna erbjuder en keramik workshop för alla sinnen! 

Vi klär oss varmt och skönt och intar växthuset under vändagen! Vi tänder ljus, varvar ner och inspireras av den vackra miljön och låter vårt skapande i lera flöda fritt.  Du får en möjlighet att muggar, tallrikar, skålar och fat eller något annat som förgyller din vardag.  Workshopen blir stämningsfull och personlig då vi enbart är 10 deltagare. Under dagen avnjuter vi varma drycker och dukar fram ett  underbart Afternoon Tea!

Det finns flera olika roliga sätt att skapa i keramik!

Vi erbjuder genomgång och grunderna i teknikerna kavling, ringning och tumning och hjälper dig på vägen med både inspiration och hantering av material. Endast handbygge ingår i workshopen.

Under dagen får du en härlig smakupplevelse då vi bjuder på en lyxig Afternoon tea med ett stort sortiment av hembakta smörgåsar, scones och andra godheter. 

Vi använder oss av den bästa stengodsleran som bränns i höga temperaturer och doppas i hållbara glasyrer så att dina alster klarar av både diskmaskin och mikro. Vi gör efterarbetet med bränning och glasering och du plockar upp dina alster ca 3 veckor efter tillfället. 

Vi välkomnar alla över 13 år som är inspirerade och nyfikna, med eller utan tidigare erfarenhet.

Pris: 1890 kr 

När: 14.2 kl 10-15

Plats: Växthuset vid Överjärva gård, Solna 

I priset ingår: Undervisning och handledning, 2 kg lera ( finns möjlighet att köpa mer), bränning och glasering, lyxig Afternoon tea. 


OBS! Anmälningen är bindande- om du får förhinder går det bra att du ger din plats till en kompis.

Skulle det vara mindre än 6 deltagare förbehåller vi oss rätten att ställa in workshopen med återbetalning.

Anmälning sker här eller via MieliCreatives


Vem är Mieli Creatives?

Petra Lund – keramiker och människokännare som älskar lera, formgivning och vackra interiörer.

Johanna Furuhjelm- fotograf som har jobbat med allt från produkt-, mat-, yoga- och porträtt fotografering. Älskar hantverk, mat och vackra ting.