DREJA TRE TIMMAR

1 650 kr


Har du drömt om att pröva på att dreja? Är du nybörjare eller har du redan erfarenhet av lera-  denna workshop passar alla! 

Kom ensam eller tillsammans med en vän och spendera några spännande timmar i lerans värld. Vi börjar med en materialgenomgång och demo, varefter du får djupdyka i drejningen och skapa under några timmar. Under tre timmar hinner du skapa 3-5 alster, t.ex. en liten skål, en mugg, assiette, liten vas eller ljusstake. 

I priset ingår  handledning, bränning och glasering av tillverkade alster. Ni får välja vilken glasyr ni vill ha på det ni skapat. Jag gör efterarbetet och alstren är färdiga för avhämtning efter cirka 4 veckor.

Kursen går under totalt i 3 timmar

Vi är en liten grupp på 6 deltagare så det blir väldigt personligt och mysigt.


Det här lär du dig:

  • lerans materiallära
  • Grunderna i centrering, drejning och formgivning i lera
  • Skapa ett föremål du kan njuta av länge


Övrig info

Fika ingår. Meddela eventuella allergier.

Ta på dig oömma kläder & skor! Förkläden finns till alla deltagare.


Minimiålder 14 år!

Minimi deltagarantal är 4 personer. Skulle det bli färre deltagare ställs kursen in med återbetalning eller så kommer vi överens om en annan typ av workshop (t.ex. Dreja tillsammans-workshop för två)

Anmälan är bindande- om du får förhinder kan du ge din plats åt en kompis eller höra av dig till mig ifall någon kanske står på kö till kursen. 

Hittar du inget datum som passar dig eller är tiderna fullbokade- ställ dig i kö genom att maila [email protected] 

Hitta hit:

Min studio ligger i Ladan i det vackra slottsområdet kring Edsberg slott i anslutning Sigtuna Stearinljusfabrik.  Man tar sig lätt till min studio med pendeltåget till Sollentuna station (promenad 1,8 km) -alternativt buss 527&627 från Sollentuna Centrum till hållplats Edsvik eller buss. Från hållplatsen går man 750m genom den vackra Edsbergsparken.

Kommer man med bil finns gratis parkering 4 timmar med P-skiva. Följ skyltning Edsvik. 


Plats

PetraLundsLera

Ladan- Sigtuna Stearinljusfabrik

Landsnoravägen 42, Sollentuna