RINGLA STORT MED LERA

2 300 kr


Välkommen in i lerans rofyllda värld!


I denna workshop använder vi oss av tekniken ringling och ringlar gärna stort. Vi jobbar med att långsamt bygga upp leran på höjden eller bredden och kan skapa allt från mindre still större alster i en lugn takt. Du behöver inga tidigare kunskaper av att skapa med lera och kommer att få en fantastisk upplevelse. 

Det finns något väldig rogivade i att skapa långsamt och ger en en känsla av sinnesnärvaro.  Släpp vardagsstressen och stig in i min vackra keramikverkstad några timmar. 

Under tillfället tar vi en paus halvvägs och njuter av en  lätt lunch - meddela gärna allergier!

Efter tillfället bränner och glaserar jag er skapelse efter önskemål bland olika glasyrval. 

I priset ingår 3 kg lera och möjlighet finns att köpa mera för 125kr/kg.


Minimiålder 16 år!

Minimi deltagarantal är 4 personer. Skulle det bli färre deltagare ställs kursen in med återbetalning eller så kommer vi överens om en annan typ av workshop (t.ex. Dreja tillsammans-workshop för två)

Anmälan är bindande- om du får förhinder kan du ge din plats åt en kompis eller höra av dig till mig ifall någon kanske står på kö till kursen. 

Hittar du inget datum som passar dig eller är tiderna fullbokade- ställ dig i kö genom att maila [email protected] 

Hitta hit:

Min studio ligger i Ladan i det vackra slottsområdet kring Edsberg slott i anslutning Sigtuna Stearinljusfabrik.  Man tar sig lätt till min studio med pendeltåget till Sollentuna station (promenad 1,8 km) -alternativt buss 527&627 från Sollentuna Centrum till hållplats Edsvik eller buss. Från hållplatsen går man 750m genom den vackra Edsbergsparken.

Kommer man med bil finns gratis parkering 4 timmar med P-skiva. Följ skyltning Edsvik. 


Plats

PetraLundsLera

Ladan- Sigtuna Stearinljusfabrik

Landsnoravägen 42, Sollentuna