DREJA TILLSAMMANS MED VÄNNERNA

4 000 kr


Välkommen att prova på att dreja tillsammans med kompisgänget under två timmar i min mysiga verkstad i hjärtat av Sollentuna.

Passar perfekt för ett  kompisgänget på 4-8 personer som vill göra något kul tillsammans!

Ni bokar en plats för hela gruppen  för ett privat tillfälle och tar kontakt för att komma överens om lämpligt datum. Pris varierar beroende på antal deltagare! Ifall ni vill ha en längre workshop än två timmar går det också att diskutera!

Jag går igenom tekniken och så får alla turvis bänka sig vid mina fyra drejskivor och prova på att dreja. Ni får även lära er tekniker för att skapa i lera utan drejskiva. Under tillfället hinner du tillverka 2-3 alster i lera. T.ex. en mugg eller skål. 

Vi skapar i en trygg miljö efter era behov. Efter kursen bränner och glaserar jag era alster som är klara att hämtas från min verkstad efter 3-4 veckor!

Det här lär du dig

  • Grunderna i drejning

  • Skapa i lera

  • Materialkunskap

Övrig info

I priset ingår 1,5kg lera (finns möjlighet att köpa mer) handledning, bränning och glasering av alster.

Kaffe, te 


Skulle ni vilja ha en längre workshop eller flera deltagare så tag kontakt så fixar vi det!


Plats

Min studio ligger i det vackra slottsområdet kring Edsberg slott i anslutning till Logen Edsvik. Man tar sig lätt till min studio med pendeltåget till Sollentuna station (promenad 1,8 km) -alternativt buss 527&627 från Sollentuna Centrum till hållplats Edsvik eller buss. Från hållplatsen går man 750m genom den vackra Edsbergsparken.

Kommer man med bil finns gratis parkering 4timmar. Följ skyltning Edsvik.


PetraLundsLera

Logen Edsvik

Landsnoravägen 42, Sollentuna