PRESENTKORT DREJA OCH FORMGE

1 500 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. För intresse ta kontakt!

Känner du någon som drömt om att prova på att dreja och skapa i lera? 

Ge bort en upplevelse i gåva i form av deltagande i workshop! 

Jag skickar dig ett vackert presentkort i PDF format som du kan lätt kan skriva ut!

Skriv i meddelandet kontaktuppgifter till personen du ger gåvan åt så kontaktar jag dem och kommer överens om ett datum! 

Presentkortet är giltigt ett år från inköpsdatumet!I denna workshop får du pröva på teknikerna att dreja, kavla, handbygga och tumma. Vi börjar med en genomgång av teknikerna varefter du får skapa fritt under några timmar. Vi jobbar i ett roterande system och turas om på drejskivan. Du kommer att kunna skapa några vackra bruksföremål som du får välja glasyr till. Jag bränner och glaserar dem och du får får hämta alstren efter några veckor. Vi håller till i min lilla verkstad på min bakgård. Vi är en liten grupp på fyra deltagare så det blir väldigt personligt och mysigt. 

Fika ingår självklart! Om vädret tillåter kan vi vara ute i trädgården.

Hittar du inget datum som passar dig- eller vill du ha en egen workshop med bara dina vänner, kolleger eller familj? 

Hör av dig så fixar vi ett datum för det! 

Max 4 personer ryms in i verkstan på en gång.

Det här lär du dig:

  • Dreja, formge och skapa i keramik
  • Grunder i teknikerna drejning, kavling, handbygge och tumning
  • Skapa ett föremål du kan njuta av länge

Övrig info

Ta på dig varma och oömma kläder! Man tar sig lätt till min studio med pendeltåget/ buss eller tunnelbanans blå linje/ buss (hållplats Silverdals kapell) Kommer man med bil finns parkering. Fika ingår. Meddela eventuella allergier. Minimi deltagarantal är 3 personer. Skulle det bli färre deltagare ställs kursen in med återbetalning.

Plats

Min studio ligger i det vackra slottsområdet kring Edsberg slott i anslutning till Logen Edsvik. Man tar sig lätt till min studio med pendeltåget till Sollentuna station (promenad 1,8 km) -alternativt buss 527&627 från Sollentuna Centrum till hållplats Edsvik eller buss. Från hållplatsen går man 750m genom den vackra Edsbergsparken.

Adress: Landsnoravägen 42, Sollentuna