KERAMIK WORKSHOP I VÄXTHUSET

1 890 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. För intresse ta kontakt!

Längtar du efter att få finnas i en härlig miljö och skapa något vackert och äta något gott? 

Mieli Creatives bestående av Petra och Johanna erbjuder en keramik workshop för alla sinnen! 

Skapa i keramik i en härlig trädgårdsmiljö. Inspireras av den vackra omgivningen och låt ditt skapande flöda fritt.  Du får möjligheten att tillverka favorit muggen, tallriken, lilla vasen eller något annat som du kanske drömt om. Vi vill inspirera och lära dig att forma ditt eget hantverk som du kan njuta av varje dag och känna glädjen i att ha tillverkat det själv. 

Workshopen är personlig och stämningsfull då vi endast är 10 deltagare. 

Det finns flera olika roliga sätt att skapa i keramik!

Vi erbjuder genomgång och grunderna i teknikerna kavling, ringning och tumning och hjälper dig på vägen med både inspiration och hantering av material. Endast handbygge ingår i workshopen, ingen drejning!

Under dagen får du en härlig smakupplevelse då vi bjuder på en lyxig Afternoon tea med ett stort sortiment av hembakta smörgåsar, scones och andra godheter. 

Vi använder oss av den bästa stengodsleran som bränns i höga temperaturer och doppas i hållbara glasyrer så att dina alster klarar av både diskmaskin och mikro. Vi gör efterarbetet med bränning och glasering och du plockar upp dina alster ca 2 veckor efter tillfället. Vi välkomnar alla vuxna som är inspirerade och nyfikna, med eller utan tidigare erfarenhet.


Plats: Växthuset vid Överjärva gård, Solna  

I priset ingår: Undervisning och handledning, 2 kg lera ( finns möjlighet att köpa mer), bränning och glasering, lyxig Afternoon tea. 


OBS! Anmälningen är bindande- om du får förhinder går det bra att du ger din plats till en kompis.

Skulle det vara mindre än 6 deltagare förbehåller vi oss rätten att ställa in workshopen med återbetalning.

Anmälning sker här eller via MieliCreatives


Vem är Mieli Creatives?

Petra Lund – keramiker och människokännare som älskar lera, formgivning och vackra interiörer.

Johanna Furuhjelm- fotograf som har jobbat med allt från produkt-, mat-, yoga- och porträtt fotografering. Älskar hantverk, mat och vackra ting.