AFTER WORK MED LERA- FÖR DIG SOM REDAN KAN

1 350 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. För intresse ta kontakt!

Har du drömt om att få lite extra tid med leran? 

Du har redan gått några kurser och behärskar tekniker som drejning, kavling, tummning och handbygge och vill avsluta veckan med några härliga fria kreativa timmar i min mysiga verkstad. Du känner dig trygg med att jobba med leran på egen hand. Kom ensam eller tillsammans med en kunnig vän. 

Jag håller en kort presentation av den fullt utrustade studion och hur den fungerar varefter deltagarna självständigt får skapa fritt i roterande system mellan arbetsytorna och de fem drejskivorna. Vill man ta med egna formar eller favoritredskap går det bra.

I priset ingår 2kg stengodslera och det finns möjlighet att köpa mer under kursens gång (100kr/kg), bränning och glasering. Ni får välja vilken glasyr ni vill ha på det ni skapat. Jag gör efterarbetet och alstren är färdiga för avhämtning efter cirka 4 veckor.

Vi är en grupp på 6- 8 personer så det hålls tryggt och säkert. 

Platser går att boka från och med torsdag 16.12 kl 18

Fredag 21.1 kl 15-18

Fredag 25.2 kl 15-18


Övrig info:

Ta på dig oömma kläder & skor! Förkläden finns till alla deltagare.

AW stämning med dryck och snacks.

Anmälan är bindande!

Hittar du inget datum som passar dig eller är tiderna fullbokade- ställ dig i kö genom att maila [email protected] 

Hitta hit:

Min studio ligger i det vackra slottsområdet kring Edsberg slott i anslutning till Logen Edsvik. Man tar sig lätt till min studio med pendeltåget till Sollentuna station (promenad 1,8 km) -alternativt buss 527&627 från Sollentuna Centrum till hållplats Edsvik eller buss. Från hållplatsen går man 750m genom den vackra Edsbergsparken.

Kommer man med bil finns gratis parkering 4 timmar. Följ skyltning Edsvik. 


Plats

PetraLundsLera

Logen Edsvik

Landsnoravägen 42, Sollentuna